Kreativitet och Pyssel

Kreativitet och Pyssel

VÄLKOMMEN!

Jag heter Yvonne och gillar att pyssla och skapa. En härligt kreativ avkoppling.

En hobby som bara blir roligare och utmaningar finns det massor av.

En annan hobby jag har är glasmålning.

Förhoppningsvis kan jag inspirera någon, och jag blir jätteglad om ni lämnar en kommentar.

Kika gärna in på min fotoblogg.

Vernissage

SmyckenSkapad av Yvonne 07 dec, 2010 09:25

Jag har varit med i GP, ja inte enbart jag själv utan även mina arbetskamrater. Trodde det skulle bli en pytteliten notis, så jag höll på att trilla baklänges när jag såg att det nästan var en helsida i tidningen.

Vi är 8 st som under en tid gjort glassmycken vilket har varit oerhört roligt och som vi nu avslutat med en vernissage för våra arbetskamrater.

Glasfusing del 2

SmyckenSkapad av Yvonne 03 nov, 2010 13:34

Andra gången jag testade på glasfusing så blev resultatet 5 st smycken. Att göra sådana här smycken är jätteroligt, tiden går oerhört fort och man vill inte sluta.

Inte de bästa fotona, men hur ska man kunna få bra foton nu när det är ljust några timmar mitt på dagen? Gör kanske ett nytt försök i helgen och ser om bilderna blir bättre då.

Glasfusing

SmyckenSkapad av Yvonne 03 nov, 2010 13:29

Har äntligen fotat mina smycken jag har gjort. Inte de bästa fotona, men hur ska man kunna få bra foton nu när det är ljust några timmar mitt på dagen? Gör kanske ett nytt försök i helgen och ser om bilderna blir bättre då.

Dessa smycken var de första ja gjorde och de blev jag jättenöjd med. Det i svart och guld/koppar är stort, syns inte så bra på bilden men det är ca 5x5 cm. Det i silver är ca 3x3 cm.

Glasfusing

SmyckenSkapad av Yvonne 12 sep, 2010 18:00

I veckan var jag på glasfusingkurs, jag hann med att göra 5 st smycken. Det är hur kul som helst, men när man sitter där och bestämmer hur man vill ha sina glasbitar har man egentligen ingen aning om hur det kommer att se ut när det är klart. Väldigt spännande.

Skall hämta dom i slutet på veckan kommer då att visa dem här.